HALUCINANT. Șoricei de plastic și bucăți de lemn, „piesele” descoperite de angajații RAR Timiș pe o autoutilitară

soricei de plastic rar roata 2
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

De necrezut cu ce situații se confruntă inspectorii RAR! Cea mai recentă descoperire halucinantă a fost făcută de angajații din Timiș. O autoutilitară avea fixat sistemul de frânare cu șoricei de plastic și bucăți de lemn!

Registrul Auto Român trage din nou un semnal de alarmă: cei care cumpără mașini second hand trebuie să le verifice cu mare atenție. Anul fabricației sau proveniența nu sunt o garanție pentru starea tehnică. O dovedește o autoutilitară ajunsă recent la RAR Timiș, pentru eliberarea CIV: un Renault Master fabricat în 2015.

autoutilitara la rar

Noul proprietar l-a cumpărat personal din Austria, iar șocul pe care l-a avut când angajații RAR i-au prezentat ce au descoperit dovedește că omul a fost un cumpărător de bună-credință. „Ne-a spus că a ajuns noaptea la întâlnirea cu vânzătorul, a inspectat vizual mașina și a decis să o cumpere. Acest autovehicul a fost respins la RAR Timiș, nu a primit CIV și nu va primi documentul până când nu va fi readus în condiții tehnice optime.”, transmit reprezentanții Registrului Auto Român.

promovare banner maxagro Muzeul TM

În imagini se poate vedea un etrier demontat de pe fuzetă și prins cu șoricei de plastic pe puntea spate, cu pistonul blocat cu o bucată de lemn pentru a nu ieși complet din locașul lui și a duce la pierderea lichidului de frână. „Eficiența la frânare a roții respective? Zero… Viața conducătorului auto? Pusă serios în pericol…”, spun cei de la RAR.

Doar norocul a făcut ca noul proprietar să nu plece pe drum cu autoutilitara plină de marfă. O frână puternică ar fi putut duce la o tragedie.

soricei de plastic rar roata

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/