HALUCINANT. Omul nu este persoană, ci Ființă Vie Născută Viu! Concluzia îi aparține unui fost consilier local din Reșița!

untitled design set 970x90 px

Conferință memorabilă a Partidului Național Democrat, Filiala Reșița! Membrii săi au promis că vor face un anunț bombă și nu s-au dezis deloc!

O conferință de presă care anunța dezvăluiri bombă i-a lăsat pe cei prezenți cu gura căscată. Jurnaliștii se așteptau la atacuri politice sau noi mutări în același plan. Nici anunțuri referitoare la viitoare strategii sau propuneri făcute parlamentarilor nu ar fi mirat pe nimeni, însă subiectul final al conferinței va rămâne cu siguranță în analele PND și nu numai. Cel care a cauzat șocul a fost liderul Filialei Reșița a Partidului Național Democrat, Constantin Amariei. Fostul consilier local al Reșiței a făcut, într-adevăr, un anunț bombă!

Din câte se pare, niciun cetățean al României, care a împlinit vârsta de 14 ani, nu deține o carte de identitate legală. Amariei spune că el însuși este „suveran stăpân în viață ființă vie în carne și oase în trup și suflet, cu suflare de duh de viață. Judecător executor beneficiar al PERSOANEI CNP AMARIEI”.

Ce informații ar trebui să conțină orice carte de identitate pe verso? Amariei dă exemplul propriu:

„Suveran constantin, fiul lui vasilehareta
Ființă Vie Născut Viu este Judecător Executor
Beneficiar al persoanei CNP personaj cu caracter fictiv numeric.
Conform CCU 3-305 nu a cedat niciodată Suveranitatea către statul România,
Eu constantin folosesc ca însoțitor în scopuri comerciale CI a persoanei CNP făcută pe data de 10.05.1961 fără acordul meu și fără capacitatea de a cunoaște acest instrument.
Persoana CNP nu îmi este cunoscută de către mine constantin Ființă Vie Născută Viu”

Nume + prenume = titlu de proprietate

Același Constantin Amariei ne explică și de ce alege să își folosească doar prenumele. „Oamenii nu au două nume, ci numai un nume”, așa cum este cazul personajelor biblice (Isus, Maria, Iosif), al papilor (Petru, Lin, Paul, Benedict) sau al regilor/reginelor (Charles, Elisabeta, Mihai). „În actele de identitate se regăsesc două nume scrise cu majuscule, spre exemplu VASILE BERCEA. VASILE BERCEA nu este nume de om, ci este un titlu de proprietate”, mai explică fostul consilier local.

Diferențe colosale între POPESCU ION, Popescu Ion și popescu ion

Probabil ați observat că președintele PND alege să își scrie numele cu literă mică. Din explicațiile lui, înțelegem că alege această variantă pentru că vrea să fie individ, nu persoană! Mai exact, în cazul în care numele și prenumele sunt scrise doar cu majuscule, „îți pierzi toate drepturile naturale și te supui drepturilor și obligațiilor juridice care ți se impun, vrei nu vrei. În acest caz ești o «persoană»”. Dacă numele se scriu așa cum am învățat încă din clasa întâi, adică având prima literă mare, suntem anunțați de Amariei că ne pierdem doar parte din drepturile naturale. „Cu alte cuvinte, din punct de vedere juridic ești parte «persoană» și parte «individ»”. Varianta optimă este, așadar, scrierea numelui doar cu litere mici, pentru că așa și numai așa „îți păstrezi TOATE drepturile naturale conferite de Constituție, ești «individ» și asupra ta nu are niciun drept și nicio jurisdicție ABSOLUT NICIO lege juridică!”.

Omul – proprietate a statului încă de la naștere

Tot din documentația prezentată de Amariei la finalul conferinței PND aflăm că, încă de la naștere, statul ne transformă în proprietatea lui. „Actul de înscriere a propriului copil la birourile anagrafice din oricare stat al planetei este de fapt un transfer de proprietate a copilului făcută de către părinți în favoarea țării de care aparține, deoarece orice stat al acestei planete este de fapt o Societate pe Acțiuni (SA), adică o Corporație înscrisă și reglementată regulamentar în registrele SEC (Securities and Exchange Commission)”.

Constantin Amariei, împreună cu alte persoane care au adoptat aceeași idee, cere acum instituțiilor statului să le fie recunoscut statutul de ființă vie născută viu.

După ce am aflat asemenea informații, de o amploare covârșitoare, suntem convinși că orice viitoare conferință de presă a oricărei formațiuni politice va fi eclipsată de bomba Amariei…

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/