Accident de muncă la TMK. Doi ceserişti au murit pe loc!

Doi muncitori, în vârstă de 43, respectiv 51 de ani, angajați la TMK Reșița, au murit, în această după-amiază, după ce au fost striviți de un utilaj. Inspectoratul Teritorial de Muncă din Caraș-Severin a deschis o anchetă.

Cei doi muncitori, un lăcătuș și un electrician, erau angajați la TMK Reșița, fostul combinat siderurgic din oraș. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Teritorial de Muncă din Caraș-Severin, Mihaela Aga, a declarat că cei doi muncitori ar fi fost fost „striviți”.

„Am fost informați de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Reșița cu privire la producerea unui accident de muncă la fostul combinat siderurgic din Reșița, care a fost soldat cu decesul a două persoane de sex masculin. În momentul de față, noi nu cunoaștem care ar fi cauzele producerii accidentului, cert este că am trimis la fața locului doi inspectori de muncă pentru a clarifica situația. Unul dintre muncitori are 43 de ani, iar celălalt 51 de ani și se pare că accidentul s-a produs între calea de rulare și podul rulant. Se iau declarații. Cert este că, în urma accidentului, s-au produs leziuni incompatibile cu viața, se pare că au fost striviți”, a afirmat Mihaela Aga.

Ancheta ITM Caraș-Severin este în plină desfășurare, iar primele rezultate vor fi făcute publice vineri dimineața.