HALUCINANT. Ce i-a putut scrie Romeo Dunca directoarei Biroului de Cooperare Transfrontalieră! De ziua Internațională a Femeii!

dunca romeo brct

Încurajat de garanții săi din PNL Caraș-Severin să se creadă Zmeul Zmeilor, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin s-a dezbrăcat încă o dată de caracter și a luat-o la mișto pe Anca Lolescu, directorul executiv al Biroului de Cooperare Transfrontalieră Timișoara (BRCT)!

Romeo Dunca suportă tot mai greu să fie luat la întrebări despre activitatea sa de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin și reacționează pe măsură. Consilierii județeni sunt fie hoți, fie proști făcuți de mamele lor, jurnaliștii sunt fomiști, bășinoși și porci ori vomită lături. Exemplele ar putea continua. Pe Anca Lolescu, președintele Dunca nu a jignit-o în ultimul hal. În schimb, a ironizat-o folosind un limbaj sofisticat, ce nu-i este caracteristic fostului șofer de camion, și expresii latinești, pentru care, probabil, a avut nevoie chiar el de traducere.

Șeful CJ a fost scos din sărite de „insistența” Ancăi Lolescu. Aceasta îi trimisese la Consiliul Județean o adresă prin care solicita informații despre Baziaș 4, bacul de la Moldova Nouă care, de când e Dunca primul om în Caraș-Severin stă neclintit la mal. Bac pentru care BRCT a trimis în județ bani frumoși obținuți de la Uniunea Europeană! Cum adresa respectivă n-a primit răspuns, Anca Lolescu și-a permis să întrebe din nou, în scris, care e situația bacului de trecere a Dunării de la Moldova Nouă. De data asta, Romeo Dunca și-a făcut timp și i-a răspuns Ancăi Lolescu ca să se învețe minte.

„Doamna director, Urmare adresei dvs. nr 339/01.03.2022 remisă subsemnatului într-o limbă de circulație internațională, am înțeles să o parcurg și să vă răspund punctual celor solicitate sub imperiul unui citat al unui autor principal beligerant în prezent «mai bine să par vinovat decât neputincios»”, a așternut Romeo Dunca în primele rânduri ale adresei nr. 5435/08.03.2022.

Romeo Dunca a continuat să facă pe grozavul, nu s-a oprit doar la atât: „Am optat la îndemnul vicepreședintelui de resort cu atribuții în gestionarea destinului societății în speță, să acționăm în temeiul principiului «bonus pater familias» sesizând cu diligențe rezonabile pericolul reprezentat de capitalizarea deghizată și optând în contrapartidă să recalibrăm situația redevenței, raportată la amortizarea în timp a bunurilor mobile, să întocmim o nouă documentație de atribuire în vederea demarării achiziției de servicii de concesiune în urma căreia să declarăm un câștigător.”

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Tot sub semnătura lui Romeo Dunca, directorul BRCT a citit și următoarele: „În urma discuției purtată în mediul virtual, organizată la îndemnul și stăruința dumneavoastră, putem afirma că atingerea obiectivelor proiectului devine și probabilă și posibilă în ipoteza în care, la procedura de licitație de servicii de concesiune ce va fi organizată de către Consiliul Județean Caraș-Severin, vom avea un câștigător, un operator care să concure alături de toți factorii implicați la atingerea obiectivelor propuse”.

Încheierea scrisorii semnate de președintele Dunca e halucinantă: „Agățându-ne de partea însorită a îndoielii, cum spunea Octavian Paler, apreciem la modul superlativ atât preocuparea continuă în realizarea și implementarea proiectelor derulate de Consiliul Județean Caraș-Severin, cât și profesionalismul entității pe care o coordonați, a dvs. în principal, sens în care VĂ MULȚUMIM pentru implicare și ne obligăm să vă comunicăm cu celeritate demararea procedurii, declararea câștigătorului acesteia și, în final, atingerea obiectivelor asumate! Cu deosebită considerație, președinte Romeo-Dan Dunca”.

Ar mai fi ceva de spus?! Poate doar faptul că Anca Lolescu a preferat să rămână la fel de elegantă!

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/