Hala de producție Marii Mici Uzoni – Biblioteca de Afumătări și-a deschis oficial porțile

hala de productie Mrii Mici Uzoni

Brandul din Banat Marii Mici Uzoni – Biblioteca de Afumături și-a mutat activitatea în casă nouă – hală de producție și magazin de prezentare, direct din fabrică.

După mai bine de 14 ani de activitate, Marii Mici Uzoni își îmbogățește portofoliul cu o hală de producție, nou-nouță și cu un magazin de prezentare, direct din fabrică. Un eveniment care a fost sărbătorit cu mare fast, astăzi, 15 martie, 2024, în prezența a zeci de invitați, a muzicii rock (Cristi Iakab&The Road Band) și evident a voii bune, așa cum deja sunt cunoscute toate acțiunile marca Uzoni.

hala de productie Mrii Mici Uzoni

hala de productie Mrii Mici Uzoni

Construită pe o suprafață de 300 de metri pătrați, în maxim 5 luni, noua hală de producție este dotată cu utilaje pentru carmangerie de ultimă generație, totul la standarde europene, și este situată pe Calea Timișoarei din Reșița. Proiectul este încă un vis împlinit pentru antreprenorul Claudiu Uzoni, cu o pasiune pentru această meserie, moștenită de la tatăl său, unul dintre numele consacrate în acest domeniu, din Reșița, și care speră, Claudiu, că va fi transmisă și fiului mare al acestuia.

„Dacă o iei ca istorie tata a început cu «Marii Mici Uzoni», în ideea în care să-și producă singur marfa pentru ocico. Eu fiind cu mai multe idei, mai tânăr, mai îndrăzneț am început cu rebrenduirea. În momentul preluării magazinului l-am transformat în «Bibliotecă», marcă înregistrată, iar acum biblioteca se mărește și a ajuns la un alt nivel, la o treaptă la care am sperat să ajung de multă vreme. Avem cu ce ne lăuda, acum sper să ne consolidăm și mai mult prezența pe piață”, afirmă Claudiu Uzoni.

claudiu uzoni

Claudiu Uzoni și fiul

Dacă până acum Marii Mici Unozni producea 2-3 tone de carne, săptămânal, o dată cu deschiderea noii hale, producția își va dubla capacitatea, iar asta doar datorită cererii foarte mari de pe piață. Produse 100% preparate natural, un raport calitate-preț, excelent, o concluzie ce vine, mai ales, din partea miilor de cumpărători ce au preferat calitatea și bunul gust al brandului Marii Mici Uzoni.

hala de productie Marii Mici Uzoni

Hala de producție Marii Mici Uzoni

În plin prag de criză politico-economică globală, în care totul a explodat, de la prețuri, la materie primă, la costul utilităților, Claudiu Uzoni a îndrăznit să spere, a îndrăznit să meargă și să „construiască”:

„A fost visul meu și am vrut să-l pun în practică. Mâine-poimâine împlinesc 50 de ani, și apoi te răzgândești și nu mai faci. Iar dacă ar fi să mă gândesc la pericole, spun așa: totul este o loterie, astăzi poți să fii pe val, mâine să nu mai exiști. Cine s-ar fi gândit la pandemie, cine s-ar fi gândit că vom fi în prag de război? Am făcut-o cu gândul să fim buni și ne dorim să fim și mai buni!”

whatsapp image 2024 03 15 at 14.36.09 (2)

Atunci când spunem Marii Mici Uzoni – Biblioteca de Afumături, evident că în topul preferințelor pentru cumpărători, sunt cârnații afumați și slănina afumată, iar apoi produsele preparate, precum mititeii proaspeți și caltaboșul. „Desigur că noi nu ne putem bate cu marile supermarketuri atunci când vine vorba de ofertele la produse, ne bazăm cel mai mult pe plus valoare, iar aici este mare nostru atuu. Ca măcelărie noi suntem pe nișă, pentru că vrei un produs natural afumat pe care nu-l găsești în supermarket, vrei un cotlet tranșat, proaspăt pe care nu-l găsești altundeva, în marile magazine.

whatsapp image 2024 03 15 at 14.36.14 (3)

Omul a aflat de noi, a gustat afumătura, că unora nu le place că este prea sărată, dar fiind făcute ca la țară, adică le ții în sare și le afumi nu-s injectate, e logic că sunt mai sărate. Dacă îți aduci aminte, când mâncai cotletul de la bunica, era sărat, adică ăsta este și trendul, de a se întoarce lumea la produse tradiționale, la produse home made. Cârnații nu sunt toți la fel, că-s făcuți cu mâna, chiar dacă sunt făcuți cu șpriț tradițional, dar nu sunt produse standardizate. Și cotletul este un pic mai sărat, altul mai puțin, pentru că nu poți doar dacă injectezi, le faci industrial, poți să măsori pașii. La mine, dacă au stat 5 zile, în plus, la sare, automat este un pic mai sărat”, a mai declarat  Claudiu.

magazin marii mici uzoni

Magazin Marii Mici Uzoni

Așa cum și-a obișnuit prietenii, Claudiu Uzoni nu a lăsat ca acest eveniment să treacă neobservat. Prin urmare, toți invitații prezenți astăzi, la inaugurarea halei și magazinului, de pe Calea Timișoarei, s-au bucurat de prospețimea marilor mici Uzoni, de muzica live, dar și de o tombolă, al cărei mare premiu este greutatea în carne a câștigătorului.

mici Uzoni

Marii mici Uzoni

Reșițenii trebuie să știe că, pe lângă noua hală de producție, magazinul consacrat deja, din Piața Reșița Sud, rămâne, în continuare, deschis publicului larg, cu același orar de funcționare.

Marii Mici Uzoni eveniment

Marii Mici Uzoni eveniment

Marii Mici Uzoni eveniment

Marii Mici Uzoni caricaturist

Marii Mici Uzoni eveniment

Marii Mici Uzoni eveniment

Marii Mici Uzoni eveniment

Marii Mici Uzoni eveniment

hală de producție Marii Mici Uzoni

Hală de producție Marii Mici Uzoni

 

 

 

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/