Haine și încălțăminte pentru angajații Direcției Silvice Caraș-Severin

padurari
untitled design set 970x90 px

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a lansat licitații pentru a achiziționa ținutele necesare personalului angajat la Direcția Silvică din Caraș-Severin.

Este cunoscut faptul că angajații direcțiilor silvice au o ținută aparte, iar Direcția Silvică Caraș-Severin nu face excepție. Astfel că Regia Națională a Pădurilor a lansat, la mijlocul acestei luni, licitații pentru a achiziționa costumația, dar și încălțămintea adecvate.

publicitate online in ziar Express de Banat

În 15 ianuarie a fost lansată licitația pentru echipament de serviciu destinat personalului silvic și personalului TESA nesilvic din cadrul Direcției Silvice Caraș-Severin. Acesta presupune uniformă de reprezentare, uniformă de lucru, scurtă, cămăși și însemne silvice. Valoarea estimată este de 1,26 de milioane de lei. Termenul-limită de depunere a ofertelor este 14 februarie.

untitled design set 970x90 px

Cea de-a doua licitație urmărește achiziționarea de încălțăminte de serviciu pentru personalul silvic și personalul TESA nesilvic din cadrul Direcției cărășene, de această dată fiind alocată suma de 227.850 de lei. În acest caz, ofertele firmelor interesate pot fi transmise până la data de 15 februarie.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/