Polițiștii din Timiș, mai bine dotați. Peste 1.200 de pistoale și veste antiînjunghiere și antiglonț cumpărate anul trecut

untitled design set 970x90 px

Polițiștii din Timiș sunt mai bine dotați pentru situațiile în care participă la diferite intervenții. Anul trecut, au fost cumpărate 765 de pistoale, plus aproape 500 de veste antiînjunghiere și antiglonț. De asemenea, oamenii legii au parte de condiții mai bune de lucru, fiind reparate 15 sedii de Poliție din Timiș.

Alin Petecel, șeful Poliției Timiș, anunță că pe parcursul anului trecut au fost angajate zeci de persoane noi în cadrul inspectoratului, astfel că s-a ajuns la un grad de ocupare al posturilor de aproape 80%.

În ceea ce privește asigurarea cu resurse umane și suport logistic la nivel de inspectorat, în prezent posturile ocupate reprezintă 78,27% din posturile prevăzute. În cursul anului 2021, prin grija Ministerului Afacerilor Interne și a conducerii Poliției Române, s-au organizat și desfășurat concursuri de ocupare a posturilor vacante din sursă externă. Astfel, au fost încadrați 50 de ofițeri, 32 de agenți de poliție și 19 posturi de personal contractual”, a detaliat Alin Petecel.

untitled design set 970x90 px

De asemenea, polițiștii din județul Timiș au parte de condiții mai bune de lucru. În total, în 2021 au fost modernizate 15 sedii de Poliție. Totodată, oamenii legii au primit peste 1.200 de pistoale noi, precum și veste anti-înjunghiere și anti-glonț.

S-au continuat activitățile specifice de instruire și dotare a lucrătorilor de ordine și siguranță publică și poliție rutieră cu 765 de pistoale tip Beretta. De asemenea, au fost dotați cu 430 de veste antiînjunghiere și 48 de veste antiglonț”, a afirmat șeful Poliției Timiș.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/