Hai la Reșița – la cinema în aer liber!

kaufland cinema
Mall 1000x100 untitled design set 970x90 px

Una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani, „Deasupra tuturor”, va putea fi vizionată în aer liber duminică, 19 iunie, de la ora 21.30, în parcarea magazinului Kaufland din Reșița, Bulevardul Revoluția din Decembrie nr. 1.

Filmul va fi dublat în limba română, iar intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de Asociația Cinemobilul, în parteneriat cu Kaufland România.

Caravana Cinematografică Cinemobilul este un proiect cultural organizat de Asociația Cinemobilul, cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și organizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC).

timisoara capitala 2023 gif card de energie dacus 1000x100

Dacă doriți să știți detalii despre film, atunci trebuie să vă spunem că „Deasupra tuturor” prezintă povestea lui Carl, un septuagenar, care, deranjat de modul haotic în care vecinii își construiesc locuințele își ia zborul cu tot cu casă, susținut în aer de o mulțime de baloane multicolore. El vrea să-și țină și o promisiune făcută soției lui dispărute, aceea de a explora lumea întreagă, dar intervine neprevăzutul: în momentul „decolării”, pe prispa casei lui se află și un entuziast puști de opt ani.

untitled design set 970x90 px