HAI la party în online! Un nou concept de petreceri adaptează distracția la restricțiile impuse din cauza coronavirusului

Cum starea de urgență s-a prelungit, tinerii găsesc cele mai ingenioase idei să trăiască vremurile frumoase de dinainte de carantină. Așa e și cu distracția! HAI este un nou stil de petrecere ce va lua cu asalt serile de distracție în Timișoara. Organizatorii inaugurează conceptul cu o petrecere online sâmbătă-seara!

Petrecerea va fi live pe pagina oficială de Facebook a evenimentului sâmbătă-seara, începând cu ora 20.00. Prima petrecere are conceptul unknown, așa că dj-ul va fi necunoscut, iar organizatorii încurajează invitații să poarte și ei câte o mască. „Un fel de șezătoare a secolului 21, cu oameni faini, muzică bună, băuturi rafinate și socializare. Prin aceste petreceri dorim să diversificăm puțin paleta de petreceri din oraș și să punem în valoare diferite locații cu un potențial foarte mare, din punctul nostru de vedere, dar neexploatate până acum. Sâmbătă, 11 aprilie, deschidem primul capitol dintr-o poveste faină, dinamică, de neuitat în care poți scrie și tu un rând. #HAI alături de noi. Încă nu ne cunoașteți foarte bine, dar noi vă cunoaștem!”, transmit organizatorii.

*

Până când totul revine la normal și locațiile pentru petrecere se vor redeschide, Put your mask on and let’s party!