Hai la munte! Descoperă traseul tematic din zona Lacului Buhui

traseu tematic lac buhui amenajat de administratia parcului national semenic-cheile carasului
casinoherculane by sungarden

E vremea ieșirilor în natură. Iubitorii de plimbări la munte sunt așteptați să viziteze un traseu pentru drumețiii de toate vârstele, nu departe de Anina.

Turiștii ajunși în zona Aninei sunt invitați să descopere frumusețile Parcului Național Semenic – Cheile Carașului, luând la pas cele zece trasee montane amenajate pe raza arealului. Una dintre recomandările Administrației Parcului Național Semenic – Cheile Carașului vizează traseul tematic „Contur Lac Buhui”, amenajat, în urmă cu doi ani, din dorința de a oferi turiștilor informații despre flora și fauna din zona Lacului Buhui. Traseul are o lungime de 3,5 kilometri și este accesibil chiar și celor mai mici drumeți.

traseu tematic amenajat in zona lacului buhui de administratia nationala a parcului semenic-cheile carasului

Din loc în loc, turiștii sunt informați prin panouri amenajate de reprezentanții parcului

publicitate ziar expresb 1000x100 pizzeria Dimitrios 1000x100

„Îi așteptăm pe turiști la o drumeție relaxantă și de cunoaștere pe traseul tematic denumit «Contur Lac Buhui», în zona lacului cu același nume. Prin intermediul panourilor informative, turiștii iubitori de natură și trasee pot descoperi diversitatea speciilor forestiere, a speciilor de floră și faună din zona protejată a Lacului Buhui.”, spune Nicolae Ifca, directorul Parcului Național Semenic – Cheile Carașului.

Parcul Național Semenic – Cheile Carașului, unul dintre cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor Romsilva, este situat în sud-vestul țării și are o suprafață de 36.052 de hectare. Aici există opt rezervații naturale, în zone de conservare specială, strict protejate, și numeroase obiective și trasee turistice.

untitled design set 970x90 px 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/