Ești gata să experimentezi o alergare montană uluitoare? Aventura te așteaptă la Scorilo Sky Race!

whatsapp image 2023 07 28 at 12.56.31 (5)

Toți pasionații de aventură și iubitorii de natură sunt chemați la cea de-a doua ediție sportivă Scorilo Sky Race, un eveniment cu diverse curse, nu doar pentru sportivii de elită, ci pentru toți cei care tânjesc la o aventură de neuitat.

Îmbrățișează frumusețea, imaginează-te înconjurat de peisaje uimitoare și vederi uluitoare, în timp ce urci pe vârf. Obiectivele de-a lungul drumului vor face ca fiecare pas să merite. Experimentați peisaje uluitoare și vederi panoramice pe care doar alergarea montană le poate oferi, iar Scorilo Sky Race este evenimentul  sportiv de la care nu poți lipsi. Când? 26-27 august 2023. Unde? Poiana Mărului, județul Caraș-Severin.

whatsapp image 2023 07 28 at 12.56.31 (3)
Puține locuri din lume se măsoară, în frumusețe și mister cu țara lui Scorilo. De aici, de pe colinele nord-vestice ale Munților Țarcu, din Poiana Mărului și Valea Bistrei, și-a început Scorilo opera de reunificare a statului dac. Un ținut care, conform tradiției populare, s-a dezvoltat sub influenta vechiului Kogaionon, muntele sacru al dacilor, identificat a fi vârful Gugu din Munții Godeanu. În țara lui Scorilo, ce se suprapune, în bună parte, peste țara gugulanilor, arată istoria românilor, spiritul de demnitate și de libertate a lui Scorilo și al fiului sau, regele-erou al Dacie, Decebal(87-106), care a dăinuit mereu.

whatsapp image 2023 07 28 at 12.56.32 (3)
Înscrierile au început deja, dar lista este deschisă în continuare pentru cei interesați de competiție: Scorilo Sky Race 2023. De asemenea, toți participanții vor primi un kit de cursă care include un bib de cursă, o medalie special concepută pentru finisher, un tricou Scorilo Sky Race și un set de fotografii de cursă care surprind călătoria ta extraordinară. Traseele și programul competiției sunt:

Sâmbătă 26 August 2023
– Țarcu Maraton – 44 km si 2653 diferența de nivel
– Muntele Mic Semimaraton – 26 km si 1100 diferența de nivel
– Cros-ul La Mesteceni – 12 km si 579 diferența de nivel

Duminică 27 August 2023
Kids Race Family run 27 August 10:00 AM
Kids Race 27 August 10:30 AM
Categorii de vârstă:
0 – 5 Non competitiv
6 – 8 ani (fete/băieți)
9 – 11 ani (fete / băieți)
12 – 14 ani (fete / băieți)

whatsapp image 2023 07 28 at 12.56.32 (1)
Fondată în 2023, Asociația Sportivă Montană Banat este o organizație non-profit angajată să creeze schimbări pozitive prin sport. Misiunea asociației este de a împuternici indivizii și comunitățile prin sport și activitate fizică, promovând sănătatea, bunăstarea și incluziunea socială. Cu o echipă de voluntari și personal dedicați, Asociația Sportivă Montană Banat oferă programe și inițiative sportive inovatoare care promovează stiluri de viață active și sănătoase și aduc oamenii împreună. Fie că este vorba despre desfășurarea de programe pentru tineri, organizarea de evenimente sportive comunitare, Asociația se angajează să facă o diferență în viața celor pe care îi servește.

Viziunea asociației este o lume în care toți au oportunitatea de a participa la sport și activitate fizică, indiferent de vârstă, abilitate sau mediu.

Express de Banat este partener media al acestui eveniment.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/