Hadrian Popescu: Nu cumva problema Consiliului de Administrație e că nu conține muzicanți?!

popescu hadrian

Președintele Consiliului de Administrație al Aquacaraș intervine în neînțelegerile dintre președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și secretarul general al județului pe tema alegerii noilor administratori ai societății de apă și canal arătând că nu e nimic în afara legii și că la mijloc e supărarea celor care își pierd privilegiile.

Hadrian Popescu nu vede nimic ilegal în Proiectul de Hotărâre de Consiliu Județean inițiat de Romeo Dunca, proiect ce va fi dezbătut în ședința de mâine, în ciuda opoziției secretarului Darian Ciobanu, care, într-o opinie separată, arată că se eludează normele legale. Reprezentantul Aquacaraș arată în primul rând că societatea care i-a selectat pe cei 10 candidați pentru cele șapte locuri de membru în Consiliul de Administrație nu e una oarecare. A mai prestat servicii similare și pentru alți operatori, cum e cel de la Constanța, care deține 35 la sută din piața din România. Operează chiar și în Bulgaria această firmă, deci are experiență vastă și bună reputație. „Că sunt mai mulți funcționari publici pe o listă de 10 din care intră 7 eu nu văd nicio problemă. Oricine poate opta, poate că există dintre ei care nu vor să mai rămână funcționari publici.  Reînnoirea mandatelor, despre care vorbește secretarul județului, iar nu consider că e un temei de luat în calcul. Păi atunci nu mai avea nimeni acces dacă le reînnoiam mandatele celor din actualul Consiliu de Administrație. Ce rost mai avea acest proces de recrutare?!”,  a explicat Popescu.

Potrivit președintelui CA de la Aquacaraș, apele se tulbură intenționat, fără just temei. Doar pentru că pe lista celor 7 nu sunt persoanele agreate să ajungă la robinetul prin care încep să curgă din nou peste 100 de milioane de euro. „Singura problemă pe care o văd eu la Consiliul de Administrație este că nu conține muzicanți! Asta pare să-i deranjeze pe unii și pe alții! În rest, a fost o procedură transparentă, a putut participa la selecție oricine a dorit și a îndeplinit criteriile. Cu secretatul județului a existat o corespondență întreagă. Cu domnul Bîtea, la fel!”, a limpezit apele același Hadrian Popescu.

leader board 728 x 90 px