„Hadrian Popescu e un tip simpatic! Nici noi nu iubim foarte mult PSD-ul!”

hadrian popescu

Președintele filialei Forța Dreptei Caraș-Severin e în continuare mâna dreaptă a primarului PNL al Reșiței, Nelu Popa!

Conflictele de opinie pe care le-a tot avut cu președintele Marcel Vela l-au obligat pe Hadrian Popescu să plece din PNL Caraș-Severin și să se alăture noului proiect politic al lui Ludovic Orban, la care au aderat, așa cum spun ei, „adevărații liberali”.

„Forța dreptei este un partid care s-a desprins din PNL. Acolo sunt liberalii mai fundamentaliști, care nu au acceptat această alianță cu PSD. Nici noi nu iubim foarte mult PSD-ul, dar asta e. Avem o relație bună cu ei, dar atât!”, a comentat Nelu Popa.

Chiar dacă actualul PNL e considerat de către oamenii fostului premier la fel de nociv României precum PSD, pe plan local Popescu și Popa fac echipă și astăzi și probabil așa vor sta lucrurile și în 2024, anul cu patru rânduri de alegeri. „Hadrian Popescu e un tip simpatic, care îmi este apropiat, este jurist de meserie, mi-a fost consilier juridic. În toate spețele de sorginte juridică mă consult chiar și acum cu el pentru că are o anumită claritate a termenilor pe partea juridică și mai are și prieteni foarte buni care profesează. Asta deși acum îl am pe Vali Lupșa, director al Direcției Juridice, cu care lucrez extraordinar de bine și mă bucur că l-am determinat să ia această poziție care a stat vacantă 2 ani.”, a mai spus primarul Reșiței.