„Guvernul Pierzătorilor, condus de Cîțu, groparul economiei românești, va vinde tot ce mai are bun și profitabil statul român”

Viitorul României nu sună deloc bine sub conducerea noului guvern, în opinia deputatului PSD, Silviu Hurduzeu. Vicepreședinte al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor și membru al Comisiei pentru mediu și echilibru ecologic, parlamentarul vorbește despre un „guvern al pierzătorilor” care, odată învestit, va duce țara spre prăpastia economică, anunțând deja și trei „mari rele” ale programului de guvernare sub comanda lui Florin Cîțu.

Silviu Hurduzeu, deputat PSD, a pus deja un diagnostic noului Guvern, la doar câteva zile de la depunerea jurământului în calitate de parlamentar. „Guvernul Pierzătorilor, condus de Cîțu, groparul economiei românești, va vinde tot ce mai are bun și profitabil statul român. Acesta este firul roșu al programului de guvernare asumat de noua alianță de tip CDR a Dreptei”, spune Hurduzeu.

Deputatul vorbește și despre faptul că românii vor fi singurii pierzători, nu doar în ceea ce privește bunurile naționale, ci și în ceea ce privește veniturile personale.

„Trei cele mai mari rele ale programului de guvernare Cîțu sunt:
1. Vânzarea statului
2. Țeapa salariului minim
3. Înghețarea pensiilor”

Parlamentarul de Caraș-Severin promite că va sta cu ochii pe tot ce se întâmplă și va prezenta „detalii dezarmante” despre cele trei puncte enumerate. „Va urma o perioadă în care va trebui să fim cu toții atenți la tot ce se întâmplă și să îi oprim cât timp este posibil”, concluzionează Hurduzeu.