Guvernul Orban nu se poate juca de-a guvernarea! Programele de investiţii trebuie continuate!

1000x100 (2) untitled design set 970x90 px

Chiar dacă au ieșit victorioși în urma celor două seturi de alegeri din 2019, liberalii, în special Guvernul Orban, nu trebuie să se îmbete cu apă rece. Orice decizie care ar afecta salariile, pensiile sau dezvoltarea comunităților va fi aspru taxată, atenționează un primar social-democrat.

Edilul PSD din comuna Socol, Olghița Ghiță, dă un vot de încredere guvernului liberal, asta doar în condițiile în care acesta va continua lucrurile bune întreprinse de guvernarea anterioară. Anunțul creșterii salariului minim, de la 1 ianuarie 2020, este un lucru pozitiv, după cum explică Ghiță, pentru că inclusiv salariile din administrație vor crește: „Sper ca noul Guvern să meargă pe linia stabilită, votată și pe legile care sunt în vigoare, mai ales în privința legii salarizării care a fost foarte benefică pentru angajații din administrație. Angajații din cadrul Primăriei au avut niște salarii mici și necorespunzătoare muncii pe care o prestau. În momentul de față pot să spun că salariile sunt cât de cât la un nivel bun”, a punctat şeful comunei cărăşene pentru expressdebanat.ro.

Dacă referitor la situația pensiilor, primarul Ghiță sublinia că „numai bunul Dumnezeu știe ce se va întâmpla”, când vine vorba de continuarea proiectelor pentru dezvoltarea comunităților, edilul-șef nici nu concepe ideea ca acestea să fie stopate de către noul Guvern.

Banner Forta Dreptei tm 1000x100 1000x100 (4)

„Nu știu ce se va întâmpla cu proiectele pe FDI, dar dacă vor stopa, prin abrogare, OUG 114, foarte multe comunități vor fi afectate. De ce? Pentru că noi ne-am asumat aceste proiecte, am demarat aceste proiecte, am achitat o parte din proiectări și efectiv să rămânem blocați… Nu este firesc să stopăm, să abrogăm și să nu continuăm ceva ce am început. Sper că PNDL-urile vor avea continuitate. Toate sunt investiții legate de infrastructura noastră. Nu pot ei să blocheze lucrurile, așa, din senin”, a mai ținut să atragă atenția șeful administrației publice locale Socol, Olghița Ghiță.

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/