Guvernul Dăncilă să frâneze puțin creșterea economică! Ar fi păcat ca senatorul Chisăliță să-și petreacă restul de mandat în trafic!

Strategul liberalilor reșițeni, Hadrian Popescu, a replicat în aceeași manieră ironică atacului lansat de senatorul PSD Ionuț Chisăliță la adresa sa și a primarului Nelu Popa pe tema reducerilor salariale în Primăria Reșița! Penelistul îl face responsabil pe Chisăliță de pierderea a 3,5 milioane de euro la bugetul municipiului!

Social-democratul Ionuț Chisăliță a lovit primul. L-a numit pe Popescu «el lider maximo» și a ironizat comparația pe care Nelu Popa a făcut-o între liderul Grupului PNL din Consiliul Local Reșița și Cardinalul Richelieu. Totodată, senatorul a taxat modul în care Popescu le-a vorbit oamenilor din Primărie care își exprimau nemulțumirea vizavi de reducerile salariale. „Salariul, musiu, nu e «pomană», e un drept!”, a punctat Chisăliță.

CITEȘTE ȘI:

Ionuț Chisăliță, atac la Nelu Popa: „«Don» primar face campanie electorală! Cu ștampila Doamnei Directoare, funcționar public!“

Replica lui Hadrian Popescu e și mai plină de ironie și pleacă de la afirmațiile parlamentarului din timpul Conferinței Județene de Alegeri a PSD Caraș-Severin, potrivit cărora drumul de București e tot mai aglomerat, plin de tiruri, asta fiind o dovadă a faptului că economia duduie în timpul guvernării PSD-ALDE. Chisăliță simțind asta pe pielea lui, deoarece acum face cel puțin două ore în plus față de perioada primului său mandat. „Blocat în trafic de creșterea economică scăpată din lanț ca și vaca în lucernă, senatorul Chisăliță își face o țintă din Primăria Reșița, pe care partidul domniei sale a păstorit-o vreo 8 anișori cu rezultatele pe care toți cetățenii Reșiței le observă. Ca senator, a contribuit prin legile votate la văduvirea bugetului Reșiței cu vreo 3 milioane de euro, anul trecut, și cu alți 500.000 de euro în anul curent! După ce o țară întreagă s-a convins de cunoștințele de economie ale domniei sale și după ce a rezolvat și problema aprozarelor, îi recomand domnului senator să rezolve și înființarea leprozarelor, pentru leprele din Guvern și Parlament. Sper ca noul președinte al PSD Caraș-Severin să aprecieze «Narcisismul» domniei sale. Totodată, mai sper ca dumnealui să pice în picioare din nou în cazul altor schimbări la vârful PSD. Apelez la Guvernul Dăncilă să frâneze puțin creșterea economică, pentru că ar fi păcat ca domnul senator să-și petreacă restul de mandat pe roți (în trafic)”, a afirmat Hadrian Popescu.

Pe final, liberalul a mai trimis o săgeată otrăvită către Chisăliță: „Sper ca domnul senator, secretar general al PSD Caraș-Severin, să fi intrat în posesia unei dubluri a cheii de la ușa partidului (de intrare)!” Aluzie la faptul că, mai nou, nimeni nu intră în sediul PSD Caraș-Severin până nu vine șeful!