Guvernul a aprobat acordarea statutului de utilitate publică Asociației pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost declarată astăzi, în ședința de Guvern, ca fiind de utilitate publică. Reprezentanții Consiliului Județean Timiș au transmis că vor continua activitățile de promovare a obiectivelor turistice din județ și vor fi demarate și alte proiecte.


Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a implementat mai multe proiecte demne de lăudat printre care cunoscutele „Mic dejun la Margina” și „Zilele Lacului Surduc”. Munca membrilor a îndeplinit toate criteriile privind acordarea, de către Guvern, a statutului de utilitate publică.

expresb 1000x100

„Mă bucur că demersul meu făcut în urmă cu câțiva ani, când m-am luptat pentru a înființa această asociație importantă pentru dezvoltarea și promovarea turistică a județului nostru, are succes. Iată că astăzi, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș a fost recunoscută de Guvernul României ca fiind de utilitate publică. Vom continua activitățile pe care le derulăm în prezent și vom demara noi proiecte turistice, cu impact pozitiv asupra comunității.”, a spus Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Obținerea acestui statut înseamnă recunoașterea de către autorități a faptului că Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în Timiș se distinge prin gama de interese pe care le promovează și de servicii pe care le prestează pentru comunitate.