Gugulanii sunt în mare formă

Dacă FCM 2012 Reşiţa şi Muncitorul au scos împreună un singur punct din meciurile etapei a opta, disputate ieri la Lupac şi Târgu Jiu, FC Caransebeş e favorită certă astăzi, cu Minerul Mătăsari.

Gugulanii primesc astăzi, de la ora 15, într-un meci din runda a opta a campionatului Ligii a III-a de fotbal, vizita minerilor din Mătăsari. Gugulanii trec printr-o formă sportivă excelentă, după cum spune directorul tehnic al echipei, Lucian Manole, astfel că nu ne putem aştepta decât la o victorie categorică a caransebeşenilor. Declaraţiile oficialului reşiţean sunt însă destul de rezervate, pentru ca nu cumva jucătorii să intre prea relaxaţi pe teren. “Este un joc destul de dificil, chiar dacă adversarii noştri vin după cinci puncte pierdute acasă. Noi sperăm să concretizăm această formă sportivă extraordinară prin care trecem. Am demonstrat cu două victorii consecutive şi sperăm la un nou succes. Ne pregătim totodată şi de derby-ul județean din etapa următoare, cu FCM Reșița”, a precizat directorul tehnic al echipei FC Caransebeș,Lucian Manole.

Dintre cele trei echipe din județul Caraș-Severin care joacă în Liga a III-a de fotbal, FC Caransebeș stă cel mai bine în clasament. După șapte etape, gugulanii sunt pe locul patru, cu 11 puncte.