Gugulanii s-au mulţumit cu un punct la Mioveni

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

FC Caransebeş a remizat astăzi, 0-0, pe terenul echipei CS Mioveni, la capătul unui joc pe care ar fi putut foarte bine să-l câştige.

Noua echipă a gugulanilor creşte de la un joc la altul, confirmâd faptul că în iarnă s-a lucrat intens şi inspirat. Trupa pregătită de Alin Artimon a arătat un joc consistent în faţa uneia dintre cele mai bune echipe ale campionatului şi doar prestaţia slabă a centralului Cristian Georgescu i-a privat pe gugulani de o victorie. Cavalerul fluierului nu a văzut un penalty pentru caransebeşeni, deşi a fost recunoscut chiar şi de gazde, iar în final a dictat două eliminări pentru cumul de cartonaşe în tabăra bănăţeană total aiurea. Cotigă, în minutul 80, şi Pîrvu, în minutul 87, au văzut roşu şi au dat speranţe echipei lui Claudiu Niculescu. Gugulanii au făcut însă faţă cu brio şi se întorc acasă cu un punct important de la Mioveni, acolo unde nu multe echipe scot rezultate pozitive.

„Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, nu vreau să comentez eliminările şi nici faza penalty-ului pe care am fi putut să-l primim. Am făcut un joc bun şi asta mă bucură cel mai mult. Puteam chiar să câştigăm, dar poate ar fi fost nedrept pentru echipa gazdă. Cred că acest egal este rezultatul corect, e echitabil. Trebuie să gestionăm corect punctul ăsta, pentru că, la sfârşitul săptămânii viitoare, ar putea să ne facă mai mult rău decât bine. Trebuie să fim lucizi, să fim maturi şi mă bucur pentru că am trecut peste euforia punctelor de acasă. Am demonstrat că ne cunoaştem interesul. Jocul ăsta a demonstrat că FC Caransebeş a câştigat un grup de calitate, oameni de caracter, jucători care îşi cunosc interesul şi, înainte de toate, au valoare. Dar nu vreau să ne entuziasmăm prea tare, că sunt doar două jocuri”, a declarat antrenorul Alin Artimon.

untitled design set 970x90 px

Tehnicianul bănăţean a început cu Pascal, în poartă, – Cotigă, Goşa, Dinu şi Tomozei, pe linia de fund, Pârvu, Artean, Lupu şi Stoica, la mijloc, în timp ce în atac a mizat pe Boştină şi Săulescu.

banner td untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/