Gugulanii s-au întors fără puncte din Cetatea Băniei

Cele două meciuri din deplasare susținute în această săptămână de Banatul Caransebeș s-au soldat cu tot atâtea eșecuri pentru elevii antrenorului Răzvan Parpală. După 1-3 cu CSM București, gugulanii au cedat cu 0-3 pe terenul campioanei en titre, SCM U Craiova.

După meciul din capitală, în care oficialii Banatului au acuzat maniera de arbitraj, echipa gugulanilor a stat față în față la fileu cu campioana en titre. Voleibaliștii din Caransebeș nu au gestionat însă așa cum trebuie finalurile seturilor 2 și 3 și au pierdut în cele din urmă cu 3-0.

„Dacă ne uităm la scor, pare un 3-0 sec, dar nu a fost chiar așa, am ținut piept campioanei două seturi. Primul set a fost controlat de echipa din Craiova de la cap la coadă, în setul 2 ne-am revenit, am avut 20-19, dar pe unele greșeli individuale am pierdut cu 25-23. La fel, în setul 3 am stat cap la cap cu ei și chiar am și reușit să conducem cu 20-21, și pe finalul setului, la fel, pe greșeli individuale, am pierdut și cel de-al treilea set. Nu e vorba de nicio teamă de succes, pur și simplu cred că sunt unii jucători care nu pot să se autodepășească. Ne așteptam de la unii să facă mai mult, dar se pare că în momentele cheie, în momentele tensionate ale jocului, nu fac față presiunii. Aici intervine valoarea jucătorului și maturitatea în joc”, a spus antrenorul echipei Banatul Caransebeș, Răzvan Parpală.

După șase etape, Banatul Caransebeș ocupă locul 7, cu 6 puncte, urmând să întâlnească în etapa viitoare, sâmbătă, 12 noiembrie, „lanterna roșie” VCM LPS Piatra Neamț, în Sala Polivalentă „Victoria”.

„Ne trebuiesc trei puncte acasă și vom juca să le câștigăm. Eu cred în echipă și cred că vom câștiga trei puncte sâmbăta viitoare”, a mai spus Răzvan Parpală.