Gugulanii reintră în lupta pentru promovare!

Elevii lui Iosif Rotariu au câştigat la Lugoj, dar au primit şi o importantă mână de ajutor de la Târgu Jiu, unde liderul a fost îngenuncheat.

Ieşiţi la un moment dat din lupta pentru primul loc, ca urmare a eşecurilor de pe teren propriu care i-au lăsat la patru puncte în spatele reprezentantei Timişului, Mama Mia Becicherecu Mic, caransebeşenii au din nou motive să spere că din toamnă vor juca în Liga a II-a. FC Caransebeş s-a impus în etapa a şasea a play-off-ului pe terenul din Lugoj, învingând Vulturii cu scorul de 2-1. Gugulanii au condus cu 2-0, după reuşitele lui Ionescu şi Vlăduţi, gazdele reducând din handicap în primul minut de prelungiri al întâlnirii.

Mama Mia a pierdut în mod surprinzător, cu 0-2, pe terenul celei mai slab clasate echipe a play-off-ului, Pandurii II Tg. Jiu. Gorjenii au rezolvat meciul încă de la pauză şi le-au arătat caransebeşenilor că se poate. FC Caransebeş a rămas pe locul secund, dar diferenţa faţă de lider a scăzut la un singur punct. Etape mai sunt destule, inclusiv meciul direct, astfel că elevii lui Iosif Rotariu nu au voie să abandoneze lupta.