Gugulanii, la fileu în fața campioanei en-titre

Banatul Caransebeș își continuă periplul prin sudul țării și întâlnește astăzi, de la ora 16, pe SCM U Craiova, nimeni alta decât campioana en titre a României la volei. După ce miercuri au jucat în deplasare cu CSM București, elevii lui Răzvan Parpală joacă azi în compania unei formații pe care au învins-o în septembrie, la Caransebeș, în deschiderea Cupei Banatului Montan.

Datele problemei sunt acum cu totul altele, va fi un meci oficial de campionat, iar ambițiile vor fi la cote maxime. Voleibalistii conduși de Răzvan Parpală pleacă cu a doua șansă în meciul din Bănie, însă echipa este pregătită să-si joace toate sansele.

„Suntem conștienți de valoarea echipei craiovene și venim după o săptămână grea cu o deplasare la București în care am încercat să acumulăm puncte, însă nu s-a putut. Voleiul nu e matematică și noi ne jucăm fiecare șansă”, a spus antrenorul Răzvan Parpală.

Înaintea meciului din această după-amiază, Banatul Caransebeș este pe locul 7, cu 6 puncte, iar SCM U Craiova ocupă locul 6, cu 9 puncte.