Gugulanii l-au luat şi pe Ionuţ Stancu şi exclud varianta retrogradării

explo 1000x200

FC Caransebeş a dus o campanie de transferuri spectaculoasă în această iarnă şi nimeni din tabăra gugulanilor nu-şi mai face griji în privinţa retrogradării, deşi bănăţenii sunt ultimii în clasament înaintea începerii sezonului de primăvară.

Portarul Pascal, Stoica şi Roman au lăsat Valea Domanului pentru FC Caransebeş, Cotiga, fundaşul dreapta al Mioveniului va îmbrăca şi el tricoul galben-albastru, iar Ciprian Dinu s-a despărţit de FC Botoşani pentru a veni în Banat. Pârvu, fostul mijlocaş al Coronei, Boştină şi Stoianof au venit şi ei sub comanda lui Alin Artimon. Aseară a ajuns la Caransebeş şi Ionuţ Stancu, fostul rapidist, ultima dată la Vâlcea. În plus, FC Caransebeş i-a prelungit contractul lui Buşu. Lor li se vor alătura pe lista de achiziţii alţi doi jucători sub 21 de ani. În aceste condiţii, la Caransebeş nu se mai vorbeşte cu teamă de evitarea retrogradării.

„Au fost şase săptămâni de muncă asiduă din partea conducerii şi a celor din staff-ul tehnic. Am ales cu grijă jucătorii de care am cosiderat că avem nevoie, am ajuns la înţelegere cu cei mai mulţi din cei pe care ni i-am dorit, practic, au ajuns în curtea noastră cam 90 la sută din jucătorii pe care i-am fi vrut. Îmbucurător este că am reuşit să perfectăm toate transferurile până la data intrării în cantonament. Vor fi la dispoziţia antrenorului în toată perioada de pregătire, ceea ce e foarte important pentru omogenizarea echipei, deoarece sunt mulţi jucători noi. Urmează o perioadă grea, dar cu acest lot de jucători sunt şanse foarte mici să retrogradăm. Cu o pregătire foarte bună, vom fi lipsiţi de emoţii”, a declarat preşedintele clubului gugulan, Cosmin Popovici, pentru expressdebanat.ro.