Gugulanii, invitați la film… în parc

Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Casa de Cultură și Primăria Municipiului Caransebeș pregătesc o nouă ediție a Festivalului de Film. Filme mai vechi, dar și noi vor putea fi vizionate în Parcul General Dragalina, în perioada 12-18 august.

Evenimentul, similar cu cel din Reșița, programat pentru perioada 7-11 august, este organizat cu sprijinul: Institutul Cultural Român, Dacin Sara, Arhiva Națională de Film, partener – Alexandrion.

Directorul artistic al festivalului, renumitul regizor Ioan Cărmăzan, propune publicului cinefil din municipiul de pe Timiș și Sebeș, în fiecare zi începând cu 12 august, filme românești precum „Lotus”, regia Ioan Cărmăzan, „Supraviețuitorul” (13 august), regia Sergiu Nicolaescu, „Înghițitorul de Săbii” (14 august), regia Alexa Visarion, „Bădăranii” (15 august), regia Sică Alexandrescu, o producție din 1960, „Pup-o, mă”, un film nou de anul acesta în regia Cameliei Popa, dar și două filme din cinematografia internațională, care au avut un mare succes: „Regatul de Gheață” (desen animat) și „Blue Jasmin”, în regia lui Woody Allen.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Intrarea va fi liberă, iar filmele vor rula de la ora 21.00, ne-a precizat directorul Casei de Cultură, Ioan Cojocariu.

CITEȘTE ȘI: Cinci zile de festival în aer liber. Filmul românesc pune stăpânire pe centrul Reșiței

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/