Gugulanii i-au pregătit pe olteni pentru Liga Campionilor

Campioana en titre SCMU Craiova s-a pregătit cu Banatul Caransebeș, înainte de plecarea spre Italia, unde va întâlni pe Azimut Modena, pe 17 ianuarie, în Liga Campionilor la volei.

Banatul nu a fost o problemă pentru olteni, care au învins echipa gugulană în trei seturi. Potrivit antrenorului Răzvan Parpală, antrenamentele în sala mică s-au resimțit în polivalenta din Craiova, iar echipa nu este nici închegată, odată cu venirea celor doi jucători noi.

„Am avut un început timid, este o perioadă de acomodare pentru jucătorii noi, am văzut care ne sunt problemele și unde trebuie să insistăm în săptămânile următoare. Cred că timpul este scurt de pregătire și trebuie să ne adaptăm pe parcurs. Ne așteaptă un meci destul de greu cu echipa din Dej, pentru că și eu s-au întărit în această iarnă, însă avem avantajul meciului acasă și a publicului inimos, pe care-l așteptăm la Sala Polivalentă săptămâna viitoare, sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 16:00”, ne-a declarat antrenorul principal Răzvan Parpală.