Gugulanii deschid anul 2016 cu „Taxi”

Caransebeșenii vor schimba locația concertelor în aer liber, pentru prima dată în cei 12 ani de organizare a Revelionului.

Pentru că regulile ISU, de siguranță împotriva incendiilor, trebuie respectate, întreaga manifestare se va muta în această noapte din fața Primăriei, în zona Parcului General Dragalina. Trupa Taxi este cap de afiș, iar după miezul nopții muzica populară va răsuna în zona centrală a urbei de pe Timiș și Sebeș. La ora 24.00,  trecerea dintre ani va fi numărată, ca în fiecare an, de primarul Marcel Vela și Episcopul Lucian al Caransebeșului, alături de gugulani, după care va urma un impresionant foc de artificii.

În acest an, spectacolul de Revelion și artificiile vor fi organizate în zona Parcului Dragalina, astfel că sunt invitați toți cei care doresc să participe la această petrecere publică, începând cu ora 22.00. Uddi și Taxi vor întreține atmosfera, iar de la ora 24.00 vom asista la un joc de lumină și culoare, care la fel ca în fiecare an va dura 15 minute. Sper ca gerul de afară să nu pună probleme și să ne bucurăm împreună de intrarea în noul an cu liniște, bucurie și binevoire”, ne-a declarat Marcel Vela, edilul-șef al Caransebeșului.