Gugulanii au plecat după puncte în capitală!

Banatul Caransebeș face deplasarea la București cu un moral bun după victoria de acasă cu CS ”U” Cluj. Gugulanii joacă pe terenul echipei CSM București, în speranța obținerii celei de-a treia victorii consecutive în actuala ediție a Diviziei A1 la volei.

Potrivit antrenorului Răzvan Parpală echipa este pregătită să înfrunte formația CSM București. „Am câștigat ușor meciul cu echipa din Cluj, însă nu avem timp de relaxare pentru că ne așteaptă un meci greu la București, pe care l-am pregătit tehnic cu foarte mare atenție. Îl avem pe Fabian Birău accidentat, cel care ridică moralul echipei prin experiența sa, însă noi ne vom face jocul și dacă vom avea cât mai puține greșeli individuale sunt sigur că rezultatul va fi unul pozitiv. Acasă am avut constanță la serviciu, ceea ce ne-a ajutat foarte mult și sper ca sportivii să se poată concentra și la București, deși sala și condițiile de joc sunt altele”, ne-a menționat tehnicianul Răzvan Parpală.

Alexander Kulo și compania vor disputa meciul cu CSM București miercuri, 2 noiembrie, de la ora 17.00, meci care se poate urmări în format live score pe www.frvolei.ro.