Gugulanii au dat cu Banu, dar nu le-a ieşit! A venit bulgarul Pangarov!

explo 1000x200

Volei Club Banatul Caransebeș se întăreşte la toate capitolele pentru returul Campionatului Național de Volei masculin Divizia A 1, după o primă parte a sezonului mult sub aşteptări.

Cea mai notabilă schimbare de către Consiliul Director al clubului este cea a antrenorului. Dan Banu nu a avut rezultatele scontate şi s-a renunţat la serviciile sale. Potrivit președintelui Cristian Stepanescu, antrenorul bulgar care îi va pregăti din retur pe gugulani, Dimitar Pangarov, este la prima experiență în România. „Sperăm ca a treia oară să fie cu noroc. În vârstă de 60 de ani, Pangarov este recunoscut în lumea europeană a voleiului. A antrenat echipe de prima ligă în Bulgaria și foarte mult timp a fost prezent pe prima scenă italiană a voleiului feminin. În ultima perioadă, Dimitar Pangarov a fost în Arabia Saudită, iar din acest retur de campionat va ajuta la îndeplinirea obiectivului echipei Banatul Caransebeș”, a menționat Stepanescu.

Din acest retur s-a întărit și conducerea administrativă a clubului. Stepanescu va fi ajutat în luarea deciziilor corecte și în interesul echipei de un vicepreședinte, în persoana profesorului Cornelius Viziru, fost antrenor de volei și profesor de educație fizică, și a unui secretar, în persoana fostului jucător de lot național, Adrian Ardelean. Consiliul director a fost aprobat de Consiliul Local al municipiului Caransebeș, principalul finanțator al echipei, în ultima ședință de lucru de la finalul anului trecut.

În urma unei analize s-a ajuns la concluzia că obiectivul echipei poate fi păstrat dacă echipa va fi întărită, astfel că s-au adus în probe doi jucători pe pozițiile de trăgător secund și universal. Perioada de pregătire este scurtă pentru caransebeșeni, pentru că primul meci, în faza a II-a a Cupei României, se va disputa peste doar câteva zile, în data de 10 ianuarie, când voleibaliștii caransebeșeni vor da piept cu CS Municipal Zalău, ocupanta locului secund în clasament. Primul meci pe teren propriu, în Campionatul Diviziei A 1 masculine, va avea loc în 17 ianuarie, când gugulanii vor întâlni pe Phoenix Șimleul Silvaniei, meci care, din păcate, se va juca în Sala Sporturilor din Lugoj. Este ultima partidă ce se va desfășura la Lugoj, anunță conducerea clubului, pentru că până la sfârșitul lunii ianuarie se va finaliza introducerea rețelei de încălzire în Sala Polivalență Victoria din Caransebeș.

Comments

 1. alt suporter says:

  Raman la parerea ca nu BANU a fost de vina…ci BANII…Astept sa fiu contrazis…de brezutate !

 2. un suporter says:

  Se schimba antrenori,se promit ca se aduc jucatori,dar pe presedintele macelar care are banii pe mana si pe falsul oprisor cand ii schimbati,domnule primar.ei cad vesnic in picioare ca pisicile

 3. liviu says:

  sa adus un jucator pe aceeasi post cu oprisor…consider ca fiind un mare plus aceasta miscare…speram in indeplinirea obiectivului

 4. petre says:

  Vai! Cum ii posibil sa fiti asa oribiti de furie, chiar credeti ca falsul care a venit va face miracole, chiar atat de rau a fost Oprisor, incat sa nu vedeti ca nu exista centrii, sunt improvizatii, liberoul nu scoate 3 mingi consecutive. Vom vedea rezultatele , si nu cred ca vor fi favorabile echipei pt ca s-a punctat gresit (parerea mea)la transferuri si nu s-a miscat nimic acolo unde chiar era mare nevoie. Succes echipei!

 5. grecu says:

  hai, sictir, in plm, cu oprisor al tau, un ingamfat de doi bani, care nu suporta concurenta, atat de “mare” jucator ca a fost refuzat pana si de Timisoara inainte de a veni la Caransebes. va deranjeaza sarbii, oprisor? simti rausflarea nou venitului in ceafa? sa stii ca-ti sta bine in patratel acolo, sa freci tusa…