Gugulan Rock strigă din nou adunarea

po 1000x100px (3) untitled design set 970x90 px

„Degustătorii” muzicii rock sunt invitați să semneze condica și în acest an la unul dintre cele mai așteptate evenimente din partea de vest a țării: Gugulan Rock Open Air Festival.

Pentru că festivalul, ajuns la cea de-a VI-a ediție, se bazează înainte de toate atât pe calitate muzicală, cât și pe aspectul său internațional, anul acesta organizatorii promit să depășească așteptările. Au fost anunțate deja primele nume sonore din industria muzicii rock, trupe cu o activitate intensă și compoziții de o calitate deosebită.

Primii oaspeți importanți sunt Anabioz și vor veni chiar din Rusia, pentru a zgudui scena cu sunetul rock-metal inconfundabil, având o ascensiune remarcabilă în acest segment al muzicii rock, alăturându-se lor și Grai, tot din Rusia, cu acorduri de pagan folk metal, foarte apreciați în toată lumea pentru muzica lor cu influențe din folclorul vechi rusesc.

Magica, cea mai veche trupă de simfonic metal din Constanța, cu o prezență consistentă pe plan național și internațional, de asemenea va urca pe scenă pentru a oferi un show de excepție, iar din Danemarca, a răspuns prezent Saturnus, una dintre cele mai bune trupe de doom melodic metal din Europa.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt Sur Austru, trupa din Arad care continuă munca depusă de formația Negura Bunget ce s-a oprit din cântat după o tragică pierdere a liderului acesteia.

casinoherculane by sungarden gif card de energie dacus 1000x100

Evenimentul, ce va avea loc în perioada 16-18 august, fiind organizat de Asociația Gugulan Rock și sprijinit de Primăria Caransebeș și Casa de Cultură „George Suru” își așteaptă oaspeții cu muzică de calitate și o atmosferă numai bună pentru relaxare și distracție. Organizatorii au pus la dispoziția participanților spațiu pentru campare, cu o panoramă deosebită asupra întregului ținut, dar și concursuri.

Abonamentele și biletele pentru eveniment se pot procura online de pe https://ambilet.ro/t…/bilete-gugulan-rock-open-air-festival/.

Express de Banat este partener media al evenimentului unic în zona Banatului de Munte.

versay aprilie 980x120 px banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/