Grupul PSD s-a abținut de la votul pentru aprobarea bugetelor societăților comerciale în care CL Caransebeș este acționar

Ședința Consiliului Local al municipiului Caransebeș s-a desfășurat în condițiile de distanțare socială impuse și cu măruri de protecție din partea unor consilieri locali care au preferat să poarte mască și mănuși în sala de ședință a Primăriei Caransebeș.

Deși pe ordinea de zi a ședinței de lucru, care încheie luna martie erau cuprinse mai multe proiecte de hotărâre privind aprobarea bugetelor instituțiilor, la care Consiliul Local este acționar, consilierii locali social democrați s-au abținut pe motiv că nu au avut la mapă raportul justificativ pentru a analiza cum se repartizează bugetul și pe ce se consumă banii.

Nu avem la mapă anexa cu bugetul. Trebuia să ni-l puneți la dispoziție. La niciuna dintre hotărâri pentru aceste societăți nu ați pus la mapă. Nu știm ce aprobăm. Totuși este vorda de buget și trebuia pus la mapă. Nu putem așa pe Baba Oarba să votăm!” a declarat Florin Bogdea.

Justificarea Compartimentului Juridic din cadrul Primăriei a fost că, din totdeauna la mape s-au pus aceste documente doar președinților de comisii, primarului și viceprimarului. Colegul de partid Valentin Dascălu, i-a înmânat consilierului Florin Bogdea  documentele, pe care acesta le-a luat spunând că le va studia acasă, dar tot se abține la vot.