Grindeanu: Minciuni și postări triumfaliste de băiețel alintat

Mesajele premierului Florin Cîțu sunt „minciuni și postări triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni”, care nu țin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români, afirmă Sorin Grindeanu.

„Ceea ce nu înțelege deloc Florin Cîțu este că minciunile și postările triumfaliste de băiețel alintat de tătucul de la Cotroceni nu țin loc nici de măsuri de sprijin al mediului de afaceri afectat de pandemie, nici de soluții pentru milioanele de români, cu venituri înghețate, dar cu prețuri din ce în ce mai mari la utilități, combustibili și alimente”, scrie pe Facebook Sorin Grindeanu.

Prim-vicepreședitele PSD publică și o hartă a FIS cu măsurile fiscale, cheltuieli si amânări sau scutiri de taxe și impozite, pentru sprijinul firmelor și populației la finalul lunii decembrie.

Premierul Florin Cîțu susține că informațiile care circulă despre inflație reprezintă un fake news și anunță că România este pe locul șase în UE la acest capitol. În plus, Cîțu le sugerează reprezentanților PSD să le ofere scuze românilor pentru inflația din timpul guvernării lor.