Grav accident pe DN 6! Mai mulți pasageri au fost transportați la două spitale cu răni multiple

Șase persoane au fost rănite în urma accidentului rutier produs în această dimineață în zona Plugova. Una dintre victime, ajunsă să Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș a fost imediat transferată cu o ambulanță la Timișoara.

Accidentul s-a produs pe DN 6, pe Dealul Cieregău în afara localității Plugova. În timp ce un bărbat de 23 de ani conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă deosebit de periculoasă derapând și pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat de 34 de ani.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală 6 persoane din ambele mașini, care au fost transportate la spital pentru asistență medicală. Trei dintre pacienți au fost transportați la spitalul din Orșova având răni care nu le-au pus viața în pericol, iar ceilalți trei au fost aduși la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, prezentând politraumatisme la nivelul membrelor, fracturi costale și leziuni cerebrale. Dintre aceștia, o femeie în vârstă de 36 de ani a fost transportată la Spitalul Județean din Timișoara cu fractură de mandibulă și leziuni cerebrale. Ceilalți doi pasageri, o femeie și un bărbat au rămas internați la Secția de Chirurgie.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Se continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.