Grav accident din care au rezultat trei persoane rănite în Timiş. A fost solicitat elicopterul SMURD!

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Grav accident de circulaţie pe şoseaua Lugoj-Deva, aproape de localitatea Coşeviţa, în care au fost implicate un autoturism şi un tir. În urma impactului cele trei persoane din autoturism au fost rănite. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Patru persoane au fost implicate în accident, dintre care trei au fost rănite, doi bărbaţi şi o femeie, pasageri ai autoturismului. Cei doi bărbaţi au fost preluaţi de SAJ şi transportaţi la spital, iar femeia prezintă leziuni multiple.

,,Un bărbat în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism pe DN 68 A, iar la un moment dat, din cauza neadaptării vitezei, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe contrasens, izbindu-se de un autotren care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat în vârstă de 52 de ani. În urma impactului au rezultat trei victime, respectiv bărbatul în vârstă de 33 de ani, un tânăr în vârstă de 21 de ani şi o tânără în vârstă de 20 de ani, pasageri în autoturism”,  arată reprezentanţii  IPJ Timiş.

Şoferului autoturismului i s-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Circulaţia în zonă a fost blocată, însă până în acest moment s-a reuşit deblocarea traficului pe ambele părţi. Accidentul s-a produs pe cel mai tranzitat drum din Timiş.

 

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/