Clienții unui magazin din Timișoara și-au continuat cumpărăturile, deși un bărbat a murit lângă ei

Clienții unui magazin din Timișoara au fost surprinși în timp ce își fac nestingheriți cumpărăturile într-un magazin, deși un bărbat a murit lângă ei. Activitatea cu publicul nu a fost oprită de conducere.

În imagini apar clienții unui magazin din Timișoara care se plimbă cu coșurile printre rafturi și își fac nestingheriți cumpărăturile, deși la câțiva metri un bărbat murise, iar trupul acestuia era ridicat. Activitatea cu publicul nu a fost oprită din cauza incidentului de către conducerea magazinului.

Reprezentanții IPJ Timiș au declarat joi că polițiștii au fost chemați de un medic de la Ambulanță care a constatat decesul unui bărbat în magazin.

„Un bărbat de 51 de ani a decedat în incinta unui magazin din Timișoara, polițiștii fiind solicitați la fața locului de către un medic de la Ambulanță care a constatat decesul. Bărbatul avea probleme de sănătate, iar în cauză nu există suspiciuni, astfel că era decizia conducerii magazinului dacă să oprească sau nu activitatea. Zona în care se afla bărbatul respectiv a fost delimitată”, au spus reprezentanții IPJ Timiș.

Conducerea companiei de care aparține magazinul și-a cerut scuze clienților care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților.

„Ca urmare a incidentului petrecut în magazinul din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice”, se arată într-un comunicat al companiei.