Gratis în online! Primăria Lugoj a instalat în sfârșit punctele wireless de conectare la internet

Primăria Lugoj a pus în funcțiune cele 11 puncte de conectare la internet prin Wi-Fi, de care orașul beneficiază în urma unui proiect european.

Punctele de conexiune la internet sunt de tip wireless și pot fi accesate gratuit de către toți locuitorii orașului sau vizitatorii acestuia.

Utilizatorii se pot conecta gratuit la internet în următoarele locații: Piața Drăgan, Parcul copiilor, Piața Agroalimentară, Casa de Cultură, Liceul Coriolan Brediceanu, Biserica Ucraineană, Ștrand, zona dintre parc, pasarelă și bazin, Strada Mocioni, la Farmacia 24, Parcul George Enescu, Cotu Mic, la Troiță, Parcul Gării.

Conexiunea gratuită la internet de tip wireless, din locațiile menționate mai sus, este pusă la dispoziție de către Primăria Municipiului Lugoj, prin proiectul WIFI4EU.

Rețeaua cu numele WIFI4U poate fi accesată cu orice echipament de tip smart – telefon, tabletă, laptop. Routerele sunt amplasate pe stâlpi în zonele menționate mai sus și pot fi detectate pe o rază de aproximativ 100 de metri, în spațiu deschis.