Grădiniță ca la oraș pentru preșcolarii din Verendin

gradinita verendin

Primăria Luncavița a reușit să atragă aproape 300.000 de lei de la Ministerul Educației pentru construirea unei grădinițe noi în satul Verendin.

Puține comune din Caraș-Severin au unități de învățământ construite de la zero, și asta pentru că, în ultimii ani, investițiile administrațiilor locale au fost concentrate mai mult pe reabilitări și modernizări.

Nicolae Velescu, primarul comunei Luncavița, a reușit însă, printr-un proiect depus la Ministerul Educației, să atragă fondurile necesare pentru construirea unei grădinițe noi în satul Verendin. De acest obiectiv vor beneficia nu mai puțin de 40 de preșcolari. Grădinița are două săli de clasă, un spațiu pentru servirea mesei, iar de curând a ajuns și mobilierul școlar. „Este un proiect derulat prin Ministerul Educației, recepția lucrării a avut loc deja, însă urmează să facem căile de acces și să amenajăm curtea, unde vom avea și un loc de joacă. Această parte din proiect a revenit Primăriei. Am scos lucrarea la licitație, dar, la prima strigare, nu s-a prezentat nimeni, așa că am repus execuția din nou pe SEAP, iar acum așteptăm să vedem și ofertele.”, ne-a declarat primarul comunei Luncavița, Nicolae Velescu.

leader board 728 x 90 px