Grădina Zoologică „Ion Crișan” din Reșița are membru nou!

zebra
po 1000x100px (3)

Familia grădinii zoologice s-a îmbogățit cu un nou membru, la sfârșitul acestei săptămâni. Riko are un an și jumătate și a ajuns la Reșița, tocmai din nordul Germaniei.

Grădina zoologică din Reșița, una dintre cele mai frumoase din România, care numără aproape 370 de exemplare, din 45 de specii, are de câteva zile, o gazdă nouă. Este vorba despre un pui de zebră, de un an și jumătate, care va fi, cu siguranță, noua vedetă de la Zoo.

Riko are un an și jumătate și a ajuns la Reșița de la grădina zoologică din Hamburg. Deși este în perioada de acomodare, se vede că este un «tânăr» cu o personalitate foarte puternică. Suntem convinși că se va simți foarte bine în noul cămin, unde va beneficia de cele mai bune condiții.”, spun reprezentații Primăriei Reșița.

De la 1 octombrie, Grădina „Ion Crișan” trece la programul de iarnă. Aceasta poate fi vizitată de marți până duminică, inclusiv, în intervalul orar 10.00 – 18.00 (17:30 – ultimul bilet). Prețul biletelor este de 8 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii, studenți, elevi și pensionari.