Grădina Triade din Timișoara, spațiu cultural deschis comunității

parc sculptura timisoata triade
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Arhitectură, muzică, artă vizuală sau spectacole de teatru, toate își vor face loc în noul spațiul cultural al Timișoarei. Parcul de Sculptură devine Grădina Triade.

După 20 de ani de la deschidere, Parcul de sculptură Triade din Timișoara se transformă. Sculpturile monumentale care au constituit cel mai mare parc urban de sculptură în aer liber din România se mută în locații noi. Grădina Triade devine un spațiu dinamic, de coagulare comunitară și formare a publicului din zona de vecinătate.

Evenimente lunare de arhitectură, muzică, artă vizuală sau poezie, spectacole de teatru, proiecții de film, tururi ghidate și întâlniri cu copiii sau Sărbătoarea Zilei Cartierului sunt doar câteva dintre activitățile care vor debuta în 21 iunie și se vor desfășura în noul spațiu, reconfigurat în cadrul proiectului intitulat “Grădina Triade – spațiu polimorf”.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

Inițiatoarea proiectului este Fundația Interart Triade, căreia i s-au alăturat Institutul Cultural Francez, Asociația Centrul Cultural Plai, Universitatea Politehnica Timișoara, Școala Waldorf,  Bienala timișoreană de arhitectură BETA, Asociația Culturală Auăleu, Asociația Braytim.

 

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/