Polițiștii din Timișoara, percheziții la suspecți de furtul unui seif

perchezitii furt seif
stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Polițiștii de la Investigații Criminale Timișoara au făcut 5 percheziții, 3 în județul Brăila și 2 în Teleorman, la doi bărbați suspectați că au furat un seif.

Spargerea a avut loc în noaptea de 20 spre 21 aprilie, în Moșnița Nouă. Cu fețele acoperite, bărbații au pătruns într-un imobil și au sustras un seif. Au plecat cu 1.000 de euro, mai multe bijuterii și obiecte de colecție din materiale prețioase, fiind cauzat un prejudiciu de aproximativ 45.000 de euro.

„În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost descoperite și ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile, cartele telefonice, precum și mai multe monede dintr-un material prețios. Pe parcursul cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbații ar fi implicați într-o activitate ce ar avea ca obiect furtul, extragerea și prelucrarea de metale rare prețioase extrase din componente electronice, fiind descoperite mai multe instalații folosite în acest scop”, a transmis IPJ Timiș.

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Brăila s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de traficul de produse sau substanțe toxice.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

De asemenea, la fața locului au fost solicitați și reprezentanții Gărzii de Mediu Brăila.

Ambii bărbați urmează să fie conduși la sediul poliției municipiului Timișoara pentru audieri.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/