Grădina ta aşteaptă un mărțișor pe măsură? Vino la Casa Alex Oravița și alege cadoul potrivit!

În luna mărțișorului, primul retailer de bricolaj din zona Văii Carașului te așteaptă cu o gamă variată de produse, gata să țină pasul micilor schimbări ale oricărui cămin cu ocazia începutului de primăvară.

Primăvara este anotimpul în care întreaga natură revine la viață, dar și anotimpul schimbărilor. Este momentul în care atmosfera căminului tânjește după un look nou, fresh asemănător cu vremea de afară, iar întrucât curățenia de primăvară este mai complexă, spre deosebire de restul anului, nu doar interiorul casei pretinde transformări, ci inclusiv curtea și grădina.

O cafea servită în curtea propriei case ascultând ciripitul păsărilor și privind verdeața – toate acestea pot fi oricând oaza de liniște și energie, însă la fel de bine, acest ritual poate fi dat peste cap dacă întregul peisaj arată dezolant, cu o mulțime de plante și frunze uscate.

Pentru ca tu să te bucuri de nenumărate ritualuri în liniștea propriului cămin, managerii Casei Alex Oravița au pregătit o ofertă diversificată, gata să-ți vină în ajutor atât pentru împrospătarea casei, cât și a grădinii, în noul sezon. În privința produselor de nerefuzat pentru clienți se numără: florile, pomii fructiferi, tuia în ghiveci, uneltele pentru grădinărit. De asemenea, în categoria prețurilor avantajoase se vor găsi și motosapele, numai bune pentru a lucra pământul, iar ca o noutate, Casa Alex Oravița a pus la dispoziția clienților și remorci.

În plus, pentru ca transformările să se reflecte atât în interior, cât și în exterior, în topul celor mai atractive raioane se regăsesc: cele de la grădină, scule și unelte pentru meseriași, mobilă, curățenie, construcții, instalații etc. , iar pentru că și-au obișnuit clienții cu prețuri bune, managerii anunță produse reduse în tot magazinul.

Totodată, în zona Oravița, va fi distribuit catalogul de primăvară al Casei Alex cu ofertele de nerefuzat, valabil din 9 martie până în 9 aprilie, catalog care va putea fi vizionat în curând și pe pagina de Facebook: Casa Alex Oravița.