FOTO: Sportul bocșean renaște!

Noua administraţie publică locală din Bocşa încearcă să revitalizeze mişcarea sportivă într-un oraş care se poate lăuda cu campioni mondiali şi rezultate de excepţie.

 

leader board 728 x 90 px

În momentul de faţă, la Bocşa există o echipă de liga a patra de fotbal şi cam atât. S-a terminat de mult cu boxul, cu luptele, sporturi care au adus atâta faimă oraşului cărăşean. Noul primar al oraşului, Eugen Cismăneanţu, şi vicele Constantin Borozan au pregătit o strategie prin care sportul bocşean să renască. Primul pas a fost făcut şi a constat în organizarea unei întâlniri la care au fost invitate toate gloriile sportului din oraş.

 

Viceprimarul Borozan a fost gazdă în Casa de Cultură pentru toţi marii sportivi care au însemnat ceva pentru Bocşa. Foştii performeri au ţinut să demonstreze că oraşul are tradiţie în sport, campioni cu care se mândreşte, precum cel mai mare pugilist amator român, Feri Vaştag, Constantin Gruiescu, vicecampion mondial şi campion european, sau Ion Mocanu, campion balcanic, tot la box. La Bocşa s-a jucat şi fotbal de calitate, Dorinel Munteanu, Valentin Ciucur sau Sansiro Ciocoi fiind doar câteva exemple în acest sens.

Conducerea Primăriei Bocşa a anunţat că se va implica serios la echipa de fotbal şi că va încerca să o sprijine pentru a redeveni ce a fost cândva.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631390487400″]

Comments

  1. Dragi says:

    Forte frumos ca numai asa se pot scotau copi dela calculatore si birturi.

  2. un bocsan says:

    ar fi prea frumos sa fie adevarat!!!ne-am bucura…