Gloria pierde pe toate planurile!

Gruparea din Govândari a rămas fără o importantă sursă de finanţare odată cu mutarea pieţei de vechituri de pe terenul de zgură, dar a suferit pierderi în această iarnă şi la nivelul lotului de jucători şi al staffului tehnic.

Alb-albaştrii s-au reunit astăzi la baza proprie pentru a-şi relua pregătirile sub comanda lui Dan Boltaşiu. Consilierul tehnic, Ciprian Urican, a abandonat proiectul de la Gloria, preferând să pună umărul la promovarea Clinceniului, acolo unde în momentul de faţă există alte posibilităţi şi obiective mult mai îndrăzneţe decât la Reşiţa. „Proiectul nostru se desfășoară normal. Sperăm să ducem la bun sfârșit proiectul și să ne bucurăm la finele campionatului de rămânerea în Liga a III-a cu acești copii, jucători tineri, care în viitor sper să facă față la un nivel mult mai ridicat. Din păcate, Ciprian Urican, directorul tehnic, a plecat către alte zări, a plecat la Clinceni, la o echipă cu pretenții, o echipă ce își dorește promovarea pe prima scenă fotbalistică a României. Pe această cale vreau să îi mulțumesc domnului Urican pentru suflul și mentalitatea ce le-a adus la club”, a declarat Gabi Stănucă, preşedintele secţiei de fotbal de la Gloria.

Vin juniori de la Motru!

La reunire au absentat mai mulţi jucători, de unii dintre aceştia fiind sigură despărţirea. Darius Haidău a plecat la FC Caransebeș pentru a forţa cu gugulanii promovarea în liga secundă. „Gabriel Vârdaru, cel care a jucat la Chiajna acum doi ani, și-a manifestat dorința de a se întoarce, iar Adrian Ciutură, un jucător talentat, a plecat în Germania. Vor veni câțiva jucători tineri, de perspectivă, sperăm să vină câțiva juniori din Valea Domanului, deoarece colaborarea cu Valea Domanului există, nu s-a încheiat. De asemenea, vor veni patru jucători de la Minerul Motru, jucători ce au terminat junioratul la Motru și vor veni aici în pregătiri”, a mai spus Stănucă.

Antrenorul Boltaşiu aşteaptă completarea lotului pentru ca echipa să aibă o a doua parte a campionatului cât mai reuşită. „Sperăm să fie un retur de bun augur, să câștigăm în experiență. Lotul este încă în formare, nu au venit toți băieții şi sunt probleme medicale, dar vom completa cu băieți din județ și așteptăm un retur de calitate. Au plecat câțiva jucători, dar vom completa cu alți tineri din Caraș-Severin. Domnul Urican a plecat la Clinceni, a adus un suflu nou la echipă şi vom păstra toate lucrurile pozitive pe care dânsul le-a lăsat la club. Vreau să demonstrăm că am crescut în valoare“, a spus Dan Boltaşiu.

După reacomodarea la efort, jucătorii Gloriei ar putea merge într-un cantonament centralizat. În cazul în care situaţia financiară nu o va permite, se vor pregăti la baza proprie, unde există condițiile pregătirii unui minicantonament.