Miresele, fascinate de coafuri și machiaje!

explo 1000x200

Reșița este invadată de tinere talentate, ale căror weekenduri sunt ocupate până la refuz de miresele care au decis să le acorde un rol important: să le transforme în prințese pentru o noapte.

Weekendul care s-a încheiat le-a oferit viitorilor miri ocazia să testeze piața specifică evenimentului pe care visează să îl organizeze în 2014. În ultimii ani, tendința de a organiza minuțios petrecerile care marchează legarea destinului dintre două persoane este tot mai mult luată în seamă și la nivel local. Mirii iau lecții de dans să îi încânte pe invitați, ursitoarele sunt nelipsite, ca de altfel și lampioanele care weekend de weekend se ridică pe cerul Reșiței. Unde mai pui și faptul că rochiile mireselor impresionează tot mai mult prin eleganță și stil, de cele mai multe ori fiind făcute pe comandă.

[slickr-flickr search=”sets” set=” 72157639955233736″]

Veștile aduse de Târgul de Nunți, organizat la Reșița, sunt cât se poate de utile pentru mirii din acest an. 2014 va impresiona prin tendințe retro. Rochiile de mireasă în trend sunt cele din dantelă, iar papionul mirilor se transformă în cravată asortată cu vesta, care ar trebui să fie un accesoriu nelipsit din ținuta viitorului soț.

Părul și machiajul, piese de rezistență

„Dacă ne referim la coafuri, în 2014 este vizată simplitatea. Cocurile sau împletiturile sunt la modă, însă, desigur, ele trebuie adaptate personalității miresei. Le recomand mai degrabă să își urmeze propriul stil decât să se axeze pe recomandările specialiștilor”, a declarat hairstylistul Alina Onea.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639960527875″]

Și când vine vorba despre machiaj, se ține cont de personalitatea miresei, dar și de rochia pe care o poartă. „Dacă rochia este simplă, aș recomanda un machiaj mai sofisticat și invers. La rochiile vintage recomand, de exemplu, un machiaj pastel. În cazul în care mireasa dorește ca machiajul să iasă bine în evidență se merge fie pe accentuarea ochilor, fie pe cea a buzelor”, explică make-up artistul Cristina Șerban Tarbuzan.

Poze de excepție cu Motiv 8   

Desigur, și piața foto-video a cunoscut o largă dezvoltare în ultimii ani. Numărul firmelor care le furnizează reșițenilor astfel de servicii este destul de mare, astfel că mirii pot alege ceea ce le convine mai mult și când vine vorba despre tarife, dar și despre poze sau imagini care să le reamintească pentru tot restul vieții de momentul unic din viața lor.

Firma Motiv 8 a fost nelipsită de la Târgul de Nunți, ce a avut loc în acest weekend la Restaurantul Duet din Reșița. Cu un stand reprezentativ, cei care imortalizează momentele speciale din viața reșițenilor, dar nu numai, au prezentat imagini gata montate, dar și albume foto, prin care să îi convingă pe viitori miri că alegerea firmei este cea mai bună opțiune.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157639956356706″]
FOTO:Casian Şerban, Motiv 8

„Avem mai multe pachete pentru cei vizați, astfel că, în funcție de bugetul alocat acestui domeniu, mirii pot alege. Cert este că, indiferent de pachetul ales, filmarea și fotografiile se realizează pe toată perioada evenimentului, astfel că fotograful și cameramanul Motiv 8 vor fi prezenți în rândul nuntașilor să surprindă momente inedite”, a spus fotograful Casian Șerban. Acesta explică faptul că în pozele sale încearcă să surprindă, pe lângă momentele-cheie ale evenimentului, clipe spontane care particularizează și dau savoare acțiunii la care este prezent.

 

banner 970 x 250