Gligore Czari: “Şase din şase şi suntem în grafic”

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

După opt etape consumate din campionatul Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Caraş-Severin ocupă locul şapte în clasament, la şase puncte în spatele lidetului HCM Constanţa.

Antrenorul Gligore Czari anunţa la startul sezonului că echipa poate termina fără probleme între primele cinci-şase, dar deocamdată se declară uşor nemulţumit. “Deocamdată suntem sub aşteptări. Am pierdut nepermis patru puncte, în primul meci cu CSM Bucureşti, cu care, oricând am juca acum nu cred că ar mai fi acelaşi rezultat, şi două puncte la Dinamo Călăraşi, unde numai handbal nu am jucat. Poate şi arbitrajul de acolo, mult sub nivelul Ligii Naţionale, a avut un cuvânt de spus, dar nici nouă nu ne-a ieşit jocul. Dacă nu pierdeam aceste jocuri eram în grafic. Mai sunt trei etape anul acesta, la Ploieşti, acasă cu Târgu Jiu şi la Cluj, o echipă cu pretenţii, dar la care se poate câştiga. Dacă reuşim şase puncte, atunci putem spune că suntem în grafic”, a declarat tehnicianul.

Antrenorul reşiţean s-a confruntat şi cu destule probleme în această primă parte a campionatului. Infirmeria a fost mai tot timpul plină, în condiţiile în care lotul avut la dispoziţie de Czari nu mai e ce-a fost odată. Alături de Consiliul Judeţean şi-ar fi manifestat interesul de a sprijini echipa şi câţiva sponsori, astfel că, antrenorul continuă să spere că, în iarnă, va beneficia de câteva transferuri. “Aşa cum am mai spus-o, anul acesta am plecat mai greu la drum. Eu am avut o listă de jucători pe care mi i-am dorit la echipă, dar, din păcate, lucrurile s-au derulat puţin mai dificil. Bine măcar că am pornit. Dintre jucătorii pe care mi i-am dorit, cu doi sau trei încă discut. În primul rând, mă gândesc la un portar şi la un jucător pe partea dreaptă, acolo unde suferim, mai ales după ce l-am pierdut pentru o vreme şi pe Pârvan, care putea fi o soluţie şi pentru postul de inter, nu numai pe extremă. Sunt ceva şanse, am înţeles de la conducere că s-au mai găsit ceva sponsori care vor să ne ajute. Astfel am putea să demarăm discuţiile cu jucătorii să vină din iarnă. Mai multe nu pot spune”, a spus Czari.

untitled design set 970x90 px

Una dintre ţintele tehnicianului este Demis Grigoraş, jucător pe care l-a avut sub comandă, dar care, din cauza problemelor financiare ale clubului reşiţean a ajuns la Bacău. “Eu mi-aş dori jucători din ţară, dar având în vedere că aproape toate echipele sunt cât de cât stabile, e greu să iei jucători în timpul campionatului. Este un jucător, mă refer la Grigoraş, care aş vrea să vină şi să rămână şi în continuare la Reşiţa, nu numai sub formă de împrumut. La anul el va fi scos la licitaţie de Centrul de Excelenţă de la Sighişoara şi mi-aş dori să fim noi cei care îl achiziţionează”, a mărturisit tehnicianul.

untitled design set 970x90 px

Comments

  1. Mircea says:

    Daca Grigoras voia sa vina,de ce nu a facut-o in vara ? Daca-mi amintesc eu bine a ales Suceava si pana la urma a ajuns la Bacau.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/