Abiodun riscă să fie expulzat în Nigeria!

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Nigerianul de 21 de ani a demonstrat în cele câteva meciuri jucate în tricoul roş-negru că este un fotbalist de mare perspectivă, dar gruparea din Valea Domanului riscă acum să-l piardă.

Nu este vorba despre vreo ofertă tentantă venită pe adresa clubului, ci de problemele pe care Abiodun le are cu dreptul de şedere în România şi permisul de muncă. În cursul zilei de astăzi, fotbalistul ar trebui să părăsească ţară. În caz contrar riscă să fie reţinut de autorităţile române şi expulzat în ţara natală. O situaţie deloc de dorit, deoarece asta i-ar aduce şi o interdicţie de a reveni în România cel puţin pentru următoarele şase luni. Poliţia a luat deja legătura cu oficialii clubului şi s-a interesat de soarta fotbalistului. “Este adevărat, în 17 noiembrie îi expiră dreptul de şedere. Am fost contactat de cei de la Poliţie care ne-au avertizat că vor fi nevoiţi să-l reţină în scopul expulzării. Am sunat la Ambasada Nigeriei să vedem cum putem rezolva problema, pentru că Abi este un jucător de mare viitor, are calităţi excelente, pe care le-a demonstrat în acest tur de campionat. Nu vrem să-l pierdem”, a declarat Cristi Bobar, care va fi prezent în această dimineaţă atât la ambasadă, cât şi la federaţie.

Jucătorul adus de la Jiul Petroşani, fost internaţional de tineret al Nigeriei, ar trebui să se întoarcă în ţara natală şi să obţină o nouă viză pentru România. Asta înseamnă însă o cheltuială foarte mare din partea clubului. “Mă gândeam să-i cumpărăm bilet de avion, dus-întors eventual. Să revină în România odată cu reluarea pregătirilor, dar e mai mult de 1.000 de euro biletul şi din bani publici nu ne permitem să plătim atât”, a mai spus Bobar.

untitled design set 970x90 px

Eu îmi doresc să se rezolve problema şi să rămân aici”, Abiodun Olayeni

untitled design set 970x90 px