Gladiatorii lui Oprița hibernează pe primul loc!

Echipa pregătită de Daniel Oprița încheie anul pe poziția de lider detașat al Ligii a II-a, cu cele mai mari șanse de promovare în acest moment. Juventus București a învins fără probleme pe FC Brașov, cu 2-1, în ultimul meci jucat în 2016.

Astfel, după victoria din derby-ul etapei a 21-a, gladiatorii lui Daniel Oprița hibernează pe primul loc al clasamentului, cu 45 de puncte, cu șase mai multe decât a doua clasată, UTA Bătrâna Doamnă.

Fostul jucător și antrenor al Reșiței face minuni acum în capitală, la o echipă pe care a adus-o în numai un an din eșalonul al treilea la statutul de candidată la promovarea în Liga I. Evident, nu a putut face acest lucru fără a avea un lot omogen, din care mai fac parte printre alții un produs sută la sută al fotbalului reșițean, fundașul Dean Beța, dar și unul dintre foștii golgheteri ai Metalului lui Cătălin Rufă, pe vremea când această formație juca în Valea Domanului, atacantul Vasile Buhăescu.

Daniel Oprița a arătat că acolo unde există stabilitate financiară, se pot obține rezultate mari, cu sume mici. După ce în vară obținea promovarea la pas în Liga a II-a, fără să cunoască înfrângerea, Oprița era deja cu gândul la ceea ce avea să urmeze: „Nu mi-am făcut niciun plan, am vrut să trecem și hopul ăsta, să promovăm. Dar sper să mai urc o treaptă. Și în Liga a II-a, la fel ca și acum, vreau să câștig toate meciurile. Am încredere în această echipă, pentru că este o echipă bună de liga a doua, de primele locuri. Contează mult și stabilitatea financiară. Nu sunt salarii mari, dar sunt date la timp, e bine. Avem condiții bune de antrenament.”

Până la reluarea întrecerii din Liga a II-a, gladiatorii lui Daniel Oprița visează frumos. O nouă promovare e foarte aproape!
Foto: HEPTA – SportPictures / Răzvan Păsărică