Giarmata vine în prima linie alături de spitalele timișorene! 35.000 de lei direcționați către achiziționarea de aparatură medicală și dezinfecții

Giarmata se alătură eforturilor medicilor din Timișoara! Primăria a alocat 20.000 de lei pentru Spitalul „Victor Babeș” și 15.000 de lei pentru Institutul de Boli Cardiovasculare. Totodată, cetățenii vor putea să își imprime gratuit adeverințe și declarații pe proprie răspundere la câteva locații din Giarmata.

Viceprimarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook decizia Primăriei din 31 martie. Cu aprobarea Consiliului Local, comuna a alocat 20.000 de lei pentru Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeș” și 15.000 de lei pentru Institutul de Boli Cardiovasculare Timișoara-Pădurea Verde. Fondurile vor fi direcționate către cumpărarea de aparatură medicală și materiale pentru dezinfecții.

Implicarea Giarmatei înspre bunăstarea cetățenilor nu se oprește aici! Primăria a pus la dispoziție în mod gratuit imprimante în toate magazinele alimentare, farmacii și magazinul de pâine. Astfel, cetățenii vor putea să își imprime adeverințe pentru angajatori și declarații pe proprie răspundere.