Ghiorghioni vrea să ia parte la întâlniri, dar judecătorii nu îl lasă!

Problemele cu legea cu care se confruntă vicele suspendat au adus alte ghinioane în sfera sa activitate. În perioada în care s-a aflat în arest preventiv a fost schimbat din funcția de președinte al Consiliului de Administrație al Composesoratului Bucova.

Cum nu a putut să accepte faptul că locul său a fost luat de Romeo Răduța, cel care l-a înfruntat cu tărie de-a lungul vremii, Ionesie Ghiorghioni și-a pus în plan să facă dreptate. Deși nu mai are funcție de conducere, pentru această duminică a convocat Adunarea Generală a Acționarilor, în speranța că va putea părăsi localitatea de domiciliu și va putea participa la o adunare publică. Asta, în ciuda măsurii controlului judiciar care i-a fost instituită în două dosare. Veștile pe care le-a primit însă nu au fost dintre cele mai bune, după ce le-a cerut acordul judecătorilor.

În soluția pe scurt, instanța explică faptul că „respinge cererea formulată de inculpatul Ghiorghioni Ionesie, prin care a solicitat ridicarea temporară a interdicţiei referitoare la dispoziţiile art.215 al.2 lit.h Cod procedură penală, respectiv – «să nu participe la manifestări sportive sau culturale ori la alte adunări publice», impusă prin încheierea camerei de consiliu/cameră preliminară din 25.06.2015, pronunţată de Tribunalul Caraş-Severin”.

Prin urmare, deși acesta ar fi vrut să pună lucrurile în ordine la Composesorat, decizia instanței îl oprește.