Ghinionul a ajuns-o din urmă pe Fortuna!

Fotbalistele de la Fortuna Becicherecu Mic au pierdut acasă, la scorul de 1-0 cu Universitatea Galați, și au ajuns la a doua înfrângere în campionat. A fost un meci în care bănănencele, vicecampioane naționale, au ratat ocazii și asta le-a costat.

În prima repriză, timișencele au irosit ocazii prin Alexandra Lunca, Nicoleta Deca, Bianca Ienovan și Claudia Bistrian. În repriza secundă, Galațiul a avut o ocazie periculoasă la o eroare a apărării gazdelor, dar mingea s-a dus în bară. Adina Rognean putea marca pentru Fortuna, dar a ratat din situație de unu la unu cu portărița moldovencelor. Până la urmă, în minutul 88, Universitatea a marcat. După o lovitură liberă, Cristina Cerescu a înscris, la o fază la care portărița Cosmina Roșu a scăpat balonul în propria poartă. Pe final, Bianca Ienovan s-a accidentat serios și a fost scoasă din teren cu ambulanța.

După antepenultima etapă, Fortuna rămâne cu 21 de puncte, la 4 față de liderul Olimpia Cluj, și cu un punct în fața Universității Galați. Etapa viitoare, Fortuna are meci acasă, cu Selena Constanța, iar în ultima rundă, se va deplasa la Vasas Femina Odorhei.

foto: facebook.com/acsfortunabecicherec