Flavius Biea, tot mai aproape de primii 100 în lume!

Boxerul Flavius Biea își continuă ascensiunea în lumea boxului profesionist. Arădeanul stabilit de mai mulți ani în Timișoara a câștigat un nou meci, cu Berman Sanchez, iar succesul îl ajută să se mențină aproape de primii 100 din lume.

Biea a boxat sâmbătă într-o gală de box profesionist organizată la Londra, la categoria de greutate super welther. Românul l-a învins pe nicaraguanul Berman Sanchez la puncte. După cele șase reprize, arbitrii au apreciat că Biea s-a impus cu 60-54. Victoria din Anglia a fost succesul cu numărul 18 din boxul profesionist pentru Biea, dintre care nouă au fost obținute prin KO. Pugilistul de 30 de ani are o singură înfrângere la profesioniști, iar în prezent, site-ul Boxrec îl clasează pe poziția 100 în lume la categoria sa de greutate. Pentru a lupta pentru titlul mondial, Biea trebuie să intre în primii 100.

Flavius Biea a anunțat că va boxa din nou anul viitor, în România. Sportivul deține centura IBA Intercontinental, câștigată după o gală organizată în luna iunie la Timișoara.